Adidas ultra artışı “Siyah” yıllardaki en iyi UB renk yoludur

Adidas ultra artışı “Siyah” yıllardaki en iyi UB renk yoludur

Ultra artış kesinlikle kullanıldığı kadar hiper değil. Bush’un etrafında dövülmeden, koşu silueti 2015’te çıkışını yaptığında efsanevi bir durum kazandı, ancak daha fazla renk açıldı, ancak daha fazla renk açıldı, siluet talebi yavaş yavaş azaldı. Bununla birlikte, üç şerit yıllar içinde en iyi UB renklerinden birini ortaya çıkardı – Adidas ultra “siyah” artışı.

İsminin belirttiği gibi, “siyah” tamamen topuktan ayak parmağından öldürülür. Tipik Primeknit yapısı yerine, ıslak ve rüzgarlı aylarda optimum aşınma için tam burada bir araya getirilmiş bir uyum kullanılmıştır. Neopren ayak bileğini süslerken, mat siyah bir orta ayak kafesi, sınırları anlamayan bir denge ve kararlılık sağlar.

Tipik “üçlü siyah” spor ayakkabı gibi görünse de, topuk tezgahında birkaç koyu gri aksan ve ayak parmağı kutusunun etrafında çalışan bir şerit keşfedeceksiniz. Bu gerçekten 3m ile aşılanır, böylece düşük ışık koşullarında patlar.

Foot Locker UK’den stokta, Adidas ultra “siyah” artış kaçırılmamalıdır. Tam boyutlu bir koşuda sunulan, teklif etmeden önce bir çift aldığınızdan emin olun! Siz buradayken, Adidas Ultra 4D’ye ilk kez bak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *