Şu anda spor ayakkabı oyununda en önemli 10 kişi!

Şu anda spor ayakkabı oyununda en önemli 10 kişi!

Listemize katılıyor musunuz?
Ünlülerin, tasarımcıların ve spor karakterlerinin spor ayakkabı endüstrisi üzerindeki etkisini reddetme yoktur. Satış ortaklıklarının yanı sıra sizi kıskançlıkla dolduran spor ayakkabı dolaplarıyla, bunlar büyük markaların karakterlerine gitmek.

Bu kavramla ilgimizi çekti, bu yüzden şu anda spor ayakkabı oyunundaki en önemli 10 kişinin listesini derledim! Yorumlar bölümünde bize ulaşmadan önce, Tinker veya CEO’lar gibi yenilikçileri dahil etmedik, kesinlikle sadece ana akış medya yıldızlarıdır.

Samuel Ross
Kurucu ve A-Soğuk Duvar*Başlıca Tasarımcısı*, bu Donda mezunu premium malzemeler ve pratik tasarımlar için anlaşılmaktadır. 2017’nin sonlarında bir Hava Kuvvetleri 1’in en yüksek seviyesine ulaşan bu, Zoom Vomero tarafından UP ile uyuldu. Hava Kuvvetleri 1 Mid’e yaklaşırken, Samuel Ross’un gelecek yıl listesinde daha da yüksek görünmesini bekleyin.

DJ Khaled
Bir tane daha … Bu hitmaker, muhtemelen en iyi spor ayakkabı gardırobuna sahip olan çılgın Jordan koleksiyonu için anlaşılıyor. Solefly ile 2018’in sonlarında AJ1’de çalışan Khaled, spor ayakkabı endüstrisinde dikkate alınması gereken bir güçtür.

pharrell williams
Bu son birkaç yıldır bir liste olsaydı, Pharrell bir numaralı nokta için onunla savaşacaktı. Adidas ile uzun süreli ortaklığı çift için son derece verimli oldu. Şimdi, her zamankinden daha fazla stokun yanı sıra çiftler kolayca erişilebilir olmasıyla, NMD Hu’yu ayaklarda çok daha fazla görmeyi bekliyoruz.

sean wotherspoon
2018’in en iyi ayakkabısının yaratıcısı. Sean Wotherspoon, Air Max 97/1 ile 2017’de Air Max Günü yarışmasını kazandığında spor ayakkabı sahnesine patladı. Ayakkabının söylentisi mavi bir yinelemesiyle, Sean’ın 2019’da dayanıklılıktan dayanıklılığa gitmesini bekleyin.

jerry lorenzo
Tanrı’nın yaratıcısı korkusu ve Jerry Boys’un lideri Lorenzo, spor ayakkabı geleneğini 2018’de son derece kendi Nike Silhouette ile güçlendirdi. Nike Korku 1’in 1, 2018’in en büyük tanıtımlarından biri olacak, Swoosh markasıyla sislerin mağazada başka neler olduğunu görmek için sabırsızlanıyoruz.

Ronnie Fieg
Ortak kralı. Ronnie Fieg, 10 yılı aşkın bir süredir oyununun zirvesindedir ve Nike, Adidas, Versace ve ASICS gibi sayısız inanılmaz ortak işleri parçalayarak, bu adam gerçekten yanlış yapamaz.

travis scott < /a>
La Flame bu daha büyük bir 2018 var mı? Travis’in 1 numaralı albümü vardı, bekar, Kylie Jenner, bir satış turu ve kendi Nike anlaşması vardı. Hava Kuvvetleri 1’leri, Oilers’ı etkilediği gibi, Jordan 4’ün yılın en iyi Jordanlarından biridir.

Kanye West
Siyasi görüşlerini ve rantlarını hatırlayamayalım, mükemmel ayakkabılar yapıyorsunuz. Adidas ile olan Yeezy ortak çalışması hala düzenli olarak satılıyor. Sıcak sırtları 3 çizgilere satın aldı ve son olarak herkesin Yeezys’i alabileceği vaadini tatmin ediyor.

virgil abloh
Off-White’ın yaratıcısı, son 2 yılın en iyi işbirlikçi hattını yayınladı. İmzalı Nike spor ayakkabılarında imzalanmış estetiğini kullanan Abloh, dünya dünyasında en iyi işbirlikçisi olarak düşünülmelidir.

michael jordan
O keçi, sadece söylememiz gereken tek şey bu. Herkesten daha fazla ayakkabı satmanın yanı sıra mükemmel spor ayakkabılar yapmak için ölçütü tek başına ayarlayın. Bay Jordan, size hayran kalıyoruz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *